Beste Linkebekenaren

Beste sportvrienden,

Het is nog altijd tijd om jullie allemaal een gelukkig en beter jaar toe te wensen. Het hele Linkebeeksportteam wenst u het allerbeste en hoopt natuurlijk dat u in 2021 de kans krijgt om uw favoriete sportactiviteiten te beoefenen!

Wat ons betreftt, na een jaar 2020 dat door de gezondheidssituatie werd bemoeilijkt, zijn we aan het begin van de winter weer aan de slag gegaan en kunnen we u nu al geweldig nieuws aankondigen.

Wintertennis is gratis in 2021

De gezondheidssituatie en de tweede lockdown hebben ons ertoe gebracht na te denken over hoe we de beoefening van sport kunnen aanmoedigen en hoe we het beste gebruik kunnen maken van onze infrastructuren. Voor 2021 hebben we besloten om wintertennis aan te bieden zolang ons materiaal en de weersomstandigheden het toelaten.

Deze mogelijkheid wordt nu al gedurende de hele tweede lockdown aan onze leden aangeboden en velen van u hebben er gebruik van gemaakt. Gezien het succes zullen we dit in 2021 ook mogelijk maken.

Concreet betekent dit dat een eventueel lidmaatschap in 2021 het mogelijk maakt om van 1 januari tot 31 december 2021 te tennissen, de geldende sanitaire maatregelen in acht genomen.

Een nieuw bijdragesysteem

In overeenstemming met de besluiten die tijdens de algemene vergadering in 2020 werden genomen, is er een nieuw en zeer voordelig abonnementsysteem ingevoerd.

Een nieuw registratie- en reserveringssysteem

Voor meer informatie kunt u terecht op https://linkebeeksport.be.

Twee gloednieuwe padelbanen

Tot slot we, met steun van de gemeente twee prachtige padelbanen aanleggen die door leden van Linkebeeksport tegen een voorkeurstarief kunnen worden gehuurd en gebruikt (vanaf maart/april 2021).

Al deze nieuwigheden stellen ons in staat om aan 2021 een knalstart te geven.

We hopen je snel te weer zien (of te ontmoeten, misschien!).

 

Sportieve groeten!
Het Linkebeeksport team.

Pin It on Pinterest

Share This